fbpx

Despre Noi

about-img

Mai multe informatii despre Amore-Mio by Gabrielle

     Amore Mio by Gabrielle este un atelier de creatie florala de unde puteti achizitiona aranjamente florale deosebite din flori naturale sau criogenate.
 
     Viziunea societatii consta oferirea unei game largi de produse handmade, cadouri si obiecte de decor pentru casa, gradina, spatii de lucru realizate prin combinarea unor diverse materiale, elemente precum flori, frunze, metale, plastice, buchete si cosuri cu flori, frunze, decoratiuni micute realizate direct de catre noi. Vrem sa aducem un suflu nou pe piata de artizanat floral si decoratiuni de interior unice.
 
     Misiunea organizatiei este de a oferi viitorilor nostri clienti nu doar elemente decorative si produse handmade utilizate pentru a insufleti anumite colturi ale casei, gradinii sau spatiilor de lucru, ci de a le oferi o experienta unica prin achizitionarea unor produse manufacturiere: decoratiuni florale naturale sau criogenate, cutii cu flori, combinatii inedite de elemente care sa ofere stil locuintei lor, sau prin oferirea unor cadouri memorabile din punct de vedere al durabilitatii si designului original de lux.

 

Ce puteti achizitiona de la noi:

  • Buchete deosebite pentru persoanele dragi;
  • Cutii sau aranjamente florale cu flori naturale mereu proaspete;
  • Aranjamente cu flori criogenate pentru a lasa o amintire pe termen lung;
  • Plante de interior si exterior;
  • Decoratiuni handmade;
  • Aranjamente pentru petreceri, nunti, botezuri.

 
 
Si nu in ultimul rand veti fi mereu intampinati cu un zambet cald si mediul placut din magazinul nostru va va binedispune instant. Va asteptam sa ne vizitati!

 
 

Livrare gratuita oriunde in Bucuresti

Cadoul tau va ajunge oriunde in Bucuresti fara costuri suplimentare!

Consultanta pentru clienti

Cu siguranta putem construi impreuna un zambet!
 

Apreciem ideile noi

Te vom ajuta sa iti materializezi ideile!
 

 
 

LIVRARE GRATUITĂ

SUPORT CLIENȚI

ARANJAMENTE PE COMANDA